hero

Speed 1.0

Pandemija Corona virusa posebno je pogodila mikro, mala i srednja preduzeća jer su prodaja i poslovanje svedeni na ograničeno radno vreme i potrebno je zaposlene uputiti na rad od kuće gde god je to moguće. Mnoge kompanije nisu spremne da svoju osnovnu delatnost i poslovne procese, u kratkom roku, preusmere na online kanale.

Kao neposredan odgovor na ovu situaciju, Centar za digitalnu transformaciju (CDT), u saradnji sa Nemačkom razvojnom saradnjom koju sprovodi GIZ, razvio je program za podršku u vanrednoj situaciji za MMSP u Srbiji. SPEED program nudi dvodnevnu besplatnu konsultantsku podršku za kompanije iz svih industrija.

Organizujemo prezentacije proizvoda zainteresovanim potencijalnim korisnicima i investitorima. Predstavite vaš proizvod ili rešenje bez obzira da li je reč o potpuno razvijenom proizvodu ili se proizvod nalazi u fazi Proof of Concept (PoC), prototipa ili Minimum Viable Product (MVP).

HUB-ov tim eksperata analizira proizvod i daje preporuku o mogućim partnerima kao i najefikasnije primene. Pronalazimo tradicionalne kompanije koje bi koristile ili ulagale u dalji razvoj proizvoda. Pružamo podršku i u predstavljanju proizvoda na najbolji način, a stručni tim nudi i pravnu i poslovnu pomoć prilikom uspostavljanja saradnje sa korisnicima i u toku daljeg razvoja proizvoda.