Program podrške digitalnoj transformaciji MMSP iz oblasti veštačke inteligencije (AI) 2023

14. februar 2024.
Share
news featured photo

Prijavite se za „Program podrške digitalnoj transformaciji iz oblasti veštačke inteligencije (AI) 2023“ Centra za digitalnu transformaciju i ostavrite pravo na subvenciju do 12.000 EUR.

Poštovani privrednici,

Centar za digitalnu transformaciju (CDT) u saradnji sa Ministarstvom privrede RS upućuje javni poziv kompanijama da apliciraju za novi „Program podrške digitalnoj transformaciji iz oblasti veštačke inteligencije (AI) za mikro, mala i srednja preduzeća 2023“ i da uz asistenciju sertifikovanih konsultanata za veštačku inteligenciju unaprede poslovanje uvođenjem savremenih digitalnih alata. Pravo učestvovanja imaju sve kompanije koje imaju između 5 i 249 zaposlenih, a ispunjavaju i ostale uslove detaljno objašnjene sa sajtu CDT-a.

Učesnici u konsultantskom programu dobijaju izuzetne pogodnosti kao što su:

Kompanije se prijavljuju za Program popunjavanjem upitnika Index AI spremnosti na internet stranici Centra za digitalnu transformaciju. Za više informacija o načinu apliciranja, uključujući kriterijume i smernice za apliciranje, pročitajte OVDE.

Javni poziv je otvoren dok iznos traženih bespovratnih sredstava ne premaši iznos raspoloživih sredstava za sprovođenje Programa AI 2023. Pridružite nam se u našim naporima da izgradimo digitalno naprednije i inkluzivnije okruženje. Pošaljite svoju prijavu danas i budite deo digitalne revolucije!

Prijavite se za program OVDE.

Više informacija o programu pročitajte OVDE.

Share