Program podrške digitalnoj transformaciji 2023

22. oktobar 2023.
Share
news featured photo

Centar za digitalnu transformaciju (CDT) u saradnji sa Ministarstvom privrede Republike Srbije upućuje javni poziv kompanijama da apliciraju za novi „Program podrške digitalnoj transformaciji za mikro, mala i srednja preduzeća 2023“ i da uz asistenciju sertifikovanih konsultanata za digitalnu transformaciju (ISO 17024) unaprede poslovanje uvođenjem savremenih digitalnih alata.

Pravo učestvovanja imaju sve kompanije koje imaju između 5 i 249 zaposlenih, a ispunjavaju i ostale uslove detaljno objašnjene sa sajtu CDT-a.

Učesnici u konsultantskom programu dobijaju izuzetne pogodnosti kao što su:

Kompanije se prijavljuju za Program popunjavanjem upitnika Digitalne konkurentnosti na internet stranici Centra za digitalnu transformaciju. Za više informacija o načinu apliciranja, uključujući kriterijume i smernice za apliciranje, posetite cdt.org.rs.

Javni poziv je otvoren dok iznos traženih bespovratnih sredstava ne premaši iznos raspoloživih sredstava za sprovođenje Programa 2023.

Pridružite nam se u našim naporima da izgradimo digitalno naprednije i inkluzivnije okruženje. Pošaljite svoju prijavu danas i budite deo digitalne revolucije!

Prijavite se za program OVDE.

Više informacija o programu pročitajte OVDE.

Share