Tri decenije izvanrednog majstorstva i vizionarskog rasta u Sevojnu

30. septembar 2023.
Share
Slika

U središtu bogate industrijske tradicije, koja seže sve do 1994. godine, kompanija ATLAS DOO nastavlja da inovira i postavlja visoke standarde u industriji nameštaja. Već tri decenije ova kompanija se ističe svojim kvalitetom i luksuzom, a sada je dodatno unapredila svoje poslovanje implementacijom savremenog ERP sistema.

Ovaj napredak je doprineo smanjenju vremenskih zastoja u proizvodnji za impresivnih 25% i povećanju produktivnosti za 15%. Dodatno, zabeleženo je smanjenje grešaka u proizvodnji za 20%, što dodatno potvrđuje kompanijinu posvećenost vrhunskom kvalitetu. Pomoću novog sistema, vreme od narudžbine do isporuke smanjeno je za 18%, dok je zadovoljstvo klijenata poraslo za 12%.

Unapređenje je omogućilo zaposlenima da efikasnije sarađuju, pružajući im brži i lakši pristup ključnim informacijama. Kao rezultat, efikasnost rada zaposlenih povećana je za 22%, čime je stvoreno dinamičnije i produktivnije radno okruženje.

Iako je ATLAS DOO već bio prepoznat kao globalni igrač u industriji nameštaja, sa partnerstvima sa renomiranim kompanijama poput Ivex, Merlo, Habitat i Neo Faktura, ovaj tehnološki iskorak potvrđuje njihovu viziju budućnosti i kontinuirane potrebe za adaptacijom i inovacijama.

uspesne price