Centar za digitalnu transformaciju

Upitnici

Upitnici za firme predstavljaju esencijalni alat namenjen kompanijama koje žele da razumeju i analiziraju svoju trenutnu poziciju u digitalnom svetu.

Kroz detaljno postavljena pitanja, ovi upitnici omogućavaju kompanijama da procene svoj trenutni nivo digitalizacije, identifikuju oblasti koje zahtevaju pažnju i unapređenje, kao i da prepoznaju prilike koje im se pružaju na digitalnom tržištu. Popunjavanjem upitnika, ne samo da ćete steci jasan uvid u svoje digitalne potencijale, već ćete i identifikovati konkretne korake i pravce za dalji razvoj i inovacije u vašem poslovanju.

01

Digitalna konkurentnost

Savremeno poslovanje naglašava važnost tehnologije, ali srž svakog biznisa su kupci i zaposleni. Kroz upitnik, procenite svoju digitalnu konkurentnost i potrebu za transformacijom poslovnih procesa. Kao portugalski moreplovci koji su oblikovali istoriju, i vi ste na pragu otkrivanja digitalne budućnosti svog biznisa.

Popuni upitnik
02

Indeks AI spremnosti

Kroz ovaj upitnik saznajte koliko ste spremni kao organizacija za implementaciju resenja iz domena vestacke inteligencije.

Popuni upitnik
03

Digitalni imunitet

Globalne krize, kao što je pandemija, retko se javljaju ali imaju snažan uticaj na poslovanje. U eri digitalne ekonomije, biznisi traže načine za adaptaciju i unapređenje. Ovim upitnikom, procenite ključne aspekte svog poslovanja za održivi razvoj i otkrijte stanje vaše digitalne otpornosti uz korisne savete za unapređenje.

Popuni upitnik