SPEED program logo

OBAVEŠTENJE

Usled velikog interesovanja za SPEED program i velikog broja kompanija koje su se prijavile za učešće, trenutno su  popunjeni svi kapaciteti CDT-a.

Pripremamo produžetak programa, a dok se ne obezbede dodatna sredstva sve pristigle prijave kompanija biće procesuirane i zadržane. Pratite ažuriranja i nove informacije iz CDT-a.

Besplatna konsultantska podrška za digitalizaciju MMSP u vanrednim uslovima poslovanja

Pandemija Corona virusa posebno je pogodila mikro, mala i srednja preduzeća jer su prodaja i poslovanje svedeni na ograničeno radno vreme i potrebno je zaposlene uputiti na rad od kuće gde god je to moguće. Mnoge kompanije nisu spremne da svoju osnovnu delatnost i poslovne procese, u kratkom roku, preusmere na online kanale.

Kao neposredan odgovor na ovu situaciju, Centar za digitalnu transformaciju (CDT), u saradnji sa Nemačkom razvojnom saradnjom koju sprovodi GIZ, razvio je program za podršku u vanrednoj situaciji za MMSP u Srbiji. SPEED program nudi dvodnevnu besplatnu konsultantsku podršku za kompanije iz svih industrija.

CDT mreža iskusnih sertifikovanih konsultanata za digitalnu transformaciju pruža direktnu online podršku vašem timu. Svaka kompanija ima priliku da uradi procenu svog trenutnog stanja praćenu konkretnim savetima kako uz pomoć digitalnih tehnologija povećati prodaju i produktivnost.

Popunite kratak upitnik u nastavku i prijavite se za učešće u Programu:

Loading