hero

Program 2019

Program podrške digitalnoj transformaciji MMSP za 2019. godinu osmišljen je na osnovu iskustva u sprovođenju Pilot projekta digitalne transformacije, koji je u toku 2018. godine sproveo Centar za digitalnu transformaciji uz podršku GIZ-a i Privredne komore Srbije. U toku 2018. godine Centar je uradio javno istraživanje kompanija o poznavanju procesa digitalne transformacije.

Cilj Programa za 2019. godinu je da se stvori jasna infrastruktura za podršku MMSP u procesu digitalne transformacije. Jedan od ključnih preduslova za uspeh i puni efekat digitalne transformacije je uvođenje novih poslovnih modela i principa poslovanja zasnovanih na dostupnim digitalnim alatima.

Mentori su profesionalci sa velikim iskustvom u svojim oblastima. Oni imaju duboko razumevanje izazova i prilika koje se javljaju u poslovnom menadžmentu i tehnološkim industrijama. Spremni su da podele svoje znanje, iskustvo i strategije kako bi vam pomogli u profesionalnom razvoju.

Mentorske sesije su dizajnirane da budu fleksibilne i prilagodljive. Svaka sesija obično traje 1 ili 2 sata i održava se na nedeljnoj bazi. Ovo redovno angažovanje osigurava da dobijate stalna uputstva i podršku, omogućavajući vam da konstantno napredujete ka svojim ciljevima.
Da bismo obezbedili visokokvalitetno mentorsko iskustvo, potrebno je da se prijavite kao tim od najviše tri člana. Podstičemo vas da pošaljete upit naglašavajući vaše specifične potrebe, ciljeve i težnje. Naš tim će pažljivo pregledati svaku prijavu i izabrati najpogodnijeg mentora iz naše obimne baze eksperata.